З італійського аеропорту другу добу не можуть вилетіти 160 українців. ФОТО

0
2
З італійського аеропорту другу добу не можуть вилетіти 160 українців. ФОТО
Українці на дві доби застрягли в італійському аеропорту.

Пасажири не можуть вилетіти у зв'язку з боргами авіакомпанії Ernest Airlines перед Міжнародним аеропортом Київ ім. Ігоря Сікорського, повідомив юридичний консультант Консультативної місії ЄС в Україні Володимир Біленький у фейсбуці, передає "Кореспонедент".

Повідомляється, що українці в Італії вже дві доби не можуть вилетіти до Києва.

"Наші громадяни - 160 пасажирів – не можуть вже дві доби вилетіти з Італії додому... За інформацією, озвученою хендлінговою компанією в аеропорту Неаполя, Міжнародний аеропорт Київ ім. Ігоря Сікорського не приймає літак через борги...", - написав Біленький.

Джерело в аеропорту підтвердило агентству Інтерфакс-Україна наявність заборгованості авіакомпанії за обслуговування повітряних суден перед аеропортом.

За словами Біленького, спочатку був скасований рейс Ernest Airlines з Одеси та інших міст в Рим, запропонувавши людям вилетіти рейсом Неаполь-Київ, що залишився, однак пасажири не можуть вилетіти і з Неаполя.

"Рейс повинен був полетіти 9 січня о 15:00, потім о 17:00, потім о 21:00... У підсумку людей розвернули біля гейту, сказали забирати валізи, рейс скасований. Довго вирішували з розселенням, і хто буде за це платити... Сьогодні, 10 січня, рейс мав вилетіти о 9:00, всі знову дійшли до гейту, і знову рейс скасували. Коли буде виліт - незрозуміло. Люди відмовляються йти від гейту", - пояснив він.

Ernest Airlines з 13 січня 2020 року припинила продаж квитків на всі рейси через призупинення дії ліцензії авіакомпанії за рішенням Національного управління цивільної авіації Італії (ENAC).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні