У Луцьку просять ліквідувати дві зупинки

4
-8
У Луцьку просять ліквідувати дві зупинки
У Луцьку просять ліквідувати зупинки "Вулиця Сенаторки Левчанівської" та "Братський міст" на вулиці Богдана Хмельницького.

Відповідну петицію у Луцьку зареєстрував Андрій Сасюк 2 січня.

У зв'язку з перенесенням Центрального ринку та ліквідацією зупинок там, автор петиції пропонує й забрати зупинку "Вулиця Сенаторки Левчанівської", яка веде до Центрального ринку.

Свою пропозицію обґрунтовує тим, що зупинка, яка розташована за 100 метрів від зупинки "Міська рада" втрачає свою актуальність, ба більше – встановлена з численними порушеннями.

Також пропонує ліквідувати зупинку "Братський міст" на вулиці Богдана Хмельницького, яка є основною для маршрутних транспортних засобів, що їдуть в напрямку ЛПЗ. Це пояснює тим, що більшість людей чекають на транспорт на зупинці "Хрестовоздвиженська церква", розташованій озразу за площею Воз’єднання.

"Зупиняючись на зупинці "Братський міст", громадський транспорт створює перешкоду для автомобілів та маршрутних транспортних засобів, що повертають на вулицю Ковельську" – пояснює позицію лучанин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто ті, що просять? Сумки з ринку далі сунути?
Відповісти
Ви вже там остаточно крейзанулись? Себе вже ліквідуйте, хворі на голову. Руки геть від зупинок та людей!!!
Відповісти
Давайте ще ліквідуємо зупинки біля медучилища, на Воз'єднання , біля Цуму! Хай простий люд ходить пішки. Щоб і не ногою на той ринок! Безглузді! Але вони всі ж їздять на машинах!
Відповісти
Та всі вже зупинки у радіусі 3 км від ринка ліквідуйте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні