Без грошей і подарунків: на автостанції в Ковелі «працюють» шахраї

1
0
Без грошей і подарунків: на автостанції в Ковелі «працюють» шахраї
Волинянка розказала, які маневри застосовують шахраї, аби витягнути з сумок людей гаманці та інші дорогі речі.

Про це в фейсбуці написала Оксана Федосюк.

За словами жінки, вчора на автостанції її пробували пограбувати.

"Коли заходила в маршрутку з малою дитиною – відчула, ніби мене хтось штовхнув. На всякий випадок заглянула до сумочки – все було на місці. Позаду мене стояла моя племінниця, дівчинка розгубилася і вже в маршрутці сказала мені, що жіночка, прикривши руку носовичком, хотіла витягнути мій гаманець. Але на щастя, я вчасно відчула недобре", – йдеться в дописі.

Ковельчанка пише, що дівчина, яка намагалася пограбувати її, мала світле волосся. І, швидше за все, працює не сама.

"Будьте обачні, адже саме перед святами, коли скрізь черги і дуже людно, можна лишитися і без грошей, і без подарунків", – застерігає волинянка.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я пенсіонер МВС (25 років пропрацював опером в карному розшуку). Мені приходилось не раз виїзджати на маршрут з метою відстежити кишенькового злодія та взяти його на гарячому. Ви правильно говорите, що як правило ці злодії у транспорті, у чергах чи у людних місцях працюють не поодинці. Самий здібний з них відстежує жертву, прорізає отвір в сумці виймає гаманець, другий блокує жертву та прикриває так би мовити відволікає можливих свідків чи очевидців. На одного кишенькового професіонала з досвідом роботи може працювати два три помічника. Якщо не піймати таких злодіїв за руку, то інкримінувати вчинення ними злочину буде тяжко.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні