ДТП за участю луцьких патрульних: хто винен

1
-4
ДТП за участю луцьких патрульних: хто винен
Чи є провина патрульних у ДТП, яка трапилася 18 грудня у Луцьку, прокоментував начальник Управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень.

Про це йшлося під час пресконференції про роботу патрульної поліції за чотири роки 19 грудня у Луцьку, повідомляє ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, у Луцьку 18 грудня близько 13.30 на кільці поблизу Північного ринку сталась аварія за участю легковика Subaru та авто патрульної поліції. Речниця патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук розповіла: патрульні їхали на виклик із увімкненими проблисковими маячками. Водій легковика «Subaru» здійснював розворот та не пропустив патрульну автівку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Шукають свідків аварії в Луцьку за участю авто патрульних

Як розповів начальник Управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень, під час ДТП, що трапилася за участю автомобіля патрульних 18 грудня у Луцьку, поліцейський автомобіль рухався на виклик з проблисковими маячками червоного кольору та звуковою сигналізацією, а водій іншої автівки не надав переваги у русі автомобілю патрульних.

У результаті цього відбулося зіткнення, під час якого не було завдано шкоди життю та здоров’ю нікому з учасників автопригоди.

Адміністративний протокол склали щодо винуватця ДТП. Отже, автопригода трапилася не з вини патрульних.

Керівник патрульної поліції Волині наголосив, що відверто говорять про те, що протягом чотирьох років за участю працівників поліції сталося 36 ДТП, з яких 7 – з вини працівників поліції. Винних осіб притягували до адміністративної відповідальності та дисциплінарної відповідальності, вони також відшкодовували завдані збитки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там немає місця розвороту, а існує "кільцевий рух". Розворот тільки ч/з кільце, позаду видно заштриховану зону безпеки ч/з яку рух заборонено.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні