Гуркіт з котельні на Гулака-Артемовського дошкуляє лучанам: на скарги не реагують

1
7
Гуркіт з котельні на Гулака-Артемовського дошкуляє лучанам: на скарги не реагують
У луцьку продовжуються скаржитись на гул та гуркіт з котельні на вулиці Гулака-Артемовського. Шум дошкуляє мешканцям сусідніх будинків, а дослідження показало, що рівень шуму котельні перевищує допустимі норми. На скарги мешканців поки не реагують. Люди мають намір звертатися в прокуратуру.

Про це пише у фейсбуці Ірина Войтович.

Нагадаємо, раніше лучани звертались зі скаргою на роботу котельні на території обласної клінічної лікарні, яка розташована поруч з їхніми будинками. Котельня працює надто гучно, це створює дискомфорт мешканцям двох багатоповерхівок.

"16 грудня повинно було вирішитись питання з котелнею. Натомість, відбулася зміна керівництва, а котельня, як гула та гуркотіла, так і продовжує докучати мешканцям, що проживають в районі, де розташована Волинська обласна клінічна лікарня. Я це розуміти? Ось так Волинська Обласна рада вирішує проблеми населення, які сама їм їх створила? ", – йдеться у повідомленні.

Лучанка пише, що вчергове телефонувала на гарячу лінію міськради. "Чекаю на зворотній зв'язок з поясненнями. Якщо ігноруватимуть і будуть продовжувати лиходіяти, буде звернення в прокуратуру", – зазначила вона.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Точно таку ж котельню намагаються збудувати на території дитячої лікарні біля перинатального центру!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні