--> Лучани нарікають на гучну роботу котельні. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани нарікають на гучну роботу котельні. ФОТО. ВІДЕО

0
-5
Лучани нарікають на гучну роботу котельні. ФОТО. ВІДЕО
Лучанка Лілія Байда, яка мешкає у будинку №21 на вулиці Гулака-Артемовського, скаржиться на гучну роботу котельні, що поруч із її домом.

Жінка каже, котельня заважає спати вночі та погано впливає на самопочуття. Розповідає: мешканці її та сусіднього будинку зверталися у різні структури, реакції жодної, йдеться у сюжеті «Суспільного Волині».

Це – модульна котельна установка, вона на території обласної клінічної лікарні. Навпроти два будинки за адресами: Гулака-Артемовського, 19 і 21.



Валентина Шаргородська, яка живе у будинку №19, розповідає: «Як затарабанить… гримить, валиться, це страшне, що було! Вчора я засікала час: на 30 секунд вмикають, потім через 15-20 хвилин знову. І так щоразу день і ніч».



Оператор котельні Анатолій Яковлев каже: її встановили торік, не було палива – вона не працювала.

«Тут нічого не зробиш, така конструкція. Їх дві, працюють на палетах», – зазначає Яковлев.

Через гучну роботу котельні, каже Наталія Петренко, погано почувається.

«Вона облаштована за будинком в обласній лікарні, так шумить, ніби бетономішалка вдома. Шум неймовірний! Не заснути, голова болить, деякі сусіди до невропатологів ходять, знервовані, діти не можуть заснути, зранку встати», – обурюється жінка.

Колективну скаргу від мешканців занесли 12 листопада у Держпродспоживслужбу. Мешканці хочуть, аби перевірили рівень шуму від роботи котельні.

Начальник відділу обласного управління Держпродспоживслужби Леся Шведик з цього приводу говорить: звернення отримали, на перевірку та відповідь мають місяць.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні