Люди, як зазомбовані: півсотні волинянин переказали гроші шахраям

0
-3
Люди, як зазомбовані: півсотні волинянин переказали гроші шахраям
У Володимир-Волинському відділі поліції за 11 місяців зареєстрували 47 кримінальних проваджень щодо шахрайств.

Про це повідомив начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик під час звіту про роботу правоохоронців за поточні 11 місяців роботи під час чергової сесії міської ради, – інформує сайт «Княжий Град».

За його словами, у восьми випадках – вже встановили причетних осіб, ще у семи – днями оголосили про підозру у скоєнні злочинів.

«Люди, як зазомбовані, перекидають кошти з картки, або надають інформацію про дані власних карток. Тільки оговтавшись, телефонують поліції.

Більшість подібних дзвінків надходять з місць позбавлення волі або із непідконтрольних територій», – додав Михайло Бобик.

До слова, ми інформували, Володимир-Волинські правоохоронці закликають громадян бути обережними під час купівлі в сумнівних інтернет-магазинах. Купуючи онлайн, здійснюйте оплату тільки по факту отримання товару, після його огляду та перевірки.

Також просять дбати про безпеку карток — завжди зберігати у таємниці дані картки.

Підключіть функцію SMS-інформування щодо усіх операцій по картковому рахунку. Ніколи та за жодних умов не повідомляйте телефоном дані карток та рахунків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні