--> Клієнти ПриватБанку будуть серед перших користувачів мобільного додатку «Дія»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Клієнти ПриватБанку будуть серед перших користувачів мобільного додатку «Дія»*

0
1
Клієнти ПриватБанку будуть серед перших користувачів мобільного додатку «Дія»*
10 мільйонів клієнтів ПриватБанку - користувачів Приват24 одними з перших в Україні зможуть взяти участь у тестуванні принципово нового мобільного державного сервісу "Дія". Про запуск тестового мобільного додатка повідомив віцепрем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

За його словами, “Дія” - це додаток, який об'єднує у єдиному електронному вікні цифрові водійські права та техпаспорт на авто.
“Сьогодні, коли смартфон здатний замінити гаманець, вимога постійно мати при собі додаткові документи – звучить архаїчно. Тому ми створили технічне рішення, що дозволить громадянам завантажити ці документи в захищений мобільний додаток “Дія” та більше не переживати, що права чи техпаспорт залишилися вдома. Переконаний, що новий сервіс буде дуже корисним та комфортним для багатьох громадян”, — зазначив Михайло Федоров.

Для того, щоб стати одним з перших користувачів сервісу, досить бути клієнтом ПриватБанку та користуватися мобільним банком Privat24. Приєднатися до народного тестування сервісу можна за посиланням https://team.diia.gov.ua/.

Загалом доступ до тестування отримають 20 тисяч власників водійських посвідчень з числа добровольців. Починаючи з 16 грудня учасники тестування на свою електронну скриньку отримають індивідуальне посилання для доступу до бета тесту. Пройти ідентифікацію тестувальники зможуть за два кліка за допомогою свого Privat24.

“При реєстрації через Privat24 клієнт отримує повідомлення з підтвердженням входу в сервіс «Дія» прямо в мобільному банку. Всі фінансові дані клієнтів залишаються в його мобільному банку, ми тільки підтверджуємо особистість нашого клієнта” - говорить член правління ПриватБанку Сергій Харітіч.

Проєкт мобільного додатку Дія створюється у співпраці Міністерства цифрової трансформації з Міністерством внутрішніх справ, міжнародною IT-компанією EPAM та найбільшим українським банком ПриватБанком.

"Ми стали одним з перших учасників проекту для того, щоб мільйони наших клієнтів могли користуватися цифровими послугами держави без додаткових реєстрацій і підключень”, - відзначив член правління ПриватБанку Андрій Гриценюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні