У Верховній Раді через землю побилися депутати. ВІДЕО

1
-2
У Верховній Раді через землю побилися депутати. ВІДЕО
Після засідання аграрного комітету у коридорах Верховної Ради побилися народні депутати "Слуги народу" та народні депутати попередніх скликань від "Свободи".

Почесали кулаки у Раді депутат ВР від фракції "Слуга народу" Андрій Богданець та нардеп 7-го скликання від "Свободи" Едуард Леонов, пише "Українська правда".

На думку Леонова, комітет намагається протягнути законопроект "через коліно".

"Коли було закрито комітет, то уже в коридорі депутат-мажоритарник від "Слуги народу" почав розповідати всім, що тернополяни за продаж землі. Я колись був депутатом тернопільської облради і запитав, звідки у нього така інформація?"- каже Леонов.

Леонов прокоментував відео, де видно, що накинувся з кулаками на Богданця саме "свободівець": "Ми - "свободівці" готові захищати українську землю будь-якими способами".

За словами Леонова, Богданець бреше, що воював в батальйоні "Січ": "Воно почало розповідати, що воно в Пісках воювало. Ми нещодавно були в тому районі, то я йому запропонував поїхали в Піски і подивимося в очі хлопцям, які зараз проливають кров за Україну, а ти говориш, що був там, хоча не був там жодної секунди".

Колишній нардеп запевняє, що бійку почав депутат від "Слуги народу". Леонов додав, що "свободівці" прийшли на засідання комітету, щоб "захистити українську землю". За його словами, екснардепи прийдуть на наступне засідання комітету 12 грудня.

Аграрний комітет ВР вирішив зустрітися у четвер о 8.00 ранку. До законопроекту щодо ринку землі подали близько 4 тисяч правок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це лише квіточки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні