Затримали волинянина, який поцупив у дитсадку з рюкзака дитини мобільник

0
0
Затримали волинянина, який поцупив у дитсадку з рюкзака дитини мобільник
У Ковелі на території дитадка №8 міста Ковель, що розташований в районі вулиці 40 років Перемоги, невідомий чоловік поцупив із рюкзака сина жінки, яка на той момент там перебувала, мобільний телефон марки «Huawey Y6», чим завдав власниці матеріальної шкоди на суму 4 тисячі гривень.

Про це інформує "Про Ковель".

Потерпіла негайно про факт викрадення сповістила працівників поліції, написала заяву. Сталося це наприкінці жовтня нинішнього року.

У ході проведення досудового розслідування крадія було затримано. У підозрюваного знайшли той самий «Huawey Y6», якого чоловік добровільно віддав поліції.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення, відповідно до вимог ч. ч. 1, 4, 5 ст. 214 КПК України, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 28.10.2019 за №12019030110001983 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України.

Наразі слідча СВ Ковельського відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області клопотала перед Ковельським міськрайонним судом накласти арешт на викрадене майно. І суд повністю задовольнив клопотання слідчої у цій справі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні