У Луцьку власник відомого видавництва розповів, як дитяча травма стала стимулом

0
1
У Луцьку власник відомого видавництва розповів, як дитяча травма стала стимулом
Власник відомого видавництва «Наш формат» Владислав Кириченко розповів, про травму дитинства, яка спонукала його до створення власного видавництва.

Про це він розповів 6 грудня під час зустрічі із лучанами в рамках проєкту «Школа свідомого громадянина», який реалізовує Громадянський Рух «СВІДОМІ».

Кириченко розповів, як почав працювати над власним видавництвом «Наш формат» та зауважив, що, можливо, травма дитинства стала поштовхом до його створення, пише Конкурент.

«У мене у 3 роки була травма – батьки забрали в Донецьк із Горлівки від бабці з дідусем. Там я, як і всі говорив суржиком, а не російською. В дитячому садку я був асоціальний, бо не знав російської мови. Нам показували діафільми, і всі казали «Котик в сапогах», а я бився і казав, що він був у чобітках. В садок викликали маму і казали, щось зі мною робити. Не говорити російською було, як бути дауном»,– розповів власник видавництва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні