Юрій Погуляйко відвідав район на Волині

0
3
Юрій Погуляйко відвідав район на Волині
Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко у перший робочий день відвідав Маневицький район.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Зокрема, інспектуючи район, керівник області зосередив свою увагу на місцевих проблемних питаннях.

Так, Юрій Михайлович завітав у Маневицьку райдержадміністрацію, після чого в супроводі в.о. голови РДА оглянув державні підприємства «Волиньторф» та «Маневицький лісгосп».

Зазначимо, що перед приїздом Юрія Погуляйка під будівлею зібралося понад півсотні учасників АТО. Деякі прийшли сюди, аби особисто познайомитися з новопризначеним губернатором, інші ж хотіли заявити свою чітку позицію – немісцевому очільнику Волинської облдержадміністрації тут не місце.

Керівник апарату обласної державної адміністрації Богдан Гончарук погодився спробувати організувати зустріч атовців з Юрієм Погуляйком.

У малій залі облради учасники антитерористичної операції очікували понад годину. Після офіційного представлення він таки вийшов на розмову з ними.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що представляти нового губернатора приїде Президент України Володимир Зеленський.

Втім пізніше стало відомо, що привезе на Волинь Юрія Погуляйка перший заступник керівника офісу Президента України Сергій Трофімов.

Під час зустрічі Трофімов пояснив, що Президент не прибув на Волинь через «невідкладні державні справи».

«Він теж хотів бути тут, але просив вибачитися», – сказав він.
Сергій Трофімов прочитав указ про призначення Юрія Погуляйка головою Волинської обласної державної адміністрації. Після цього виступив новопризначений голова Волинської обласної державної адміністрації.

Слід зазначити, що керівник виконавчої гілки влади в області поспілкувався з керівництвом та трудовим колективом кожного об’єкту, аби почути про проблеми, для вирішення яких потрібна допомога.

Для прикладу, районні владці зазначили, що є проблема із добудовою місцевого ЦНАПу, а на ДП «Волиньторф» розповіли про необхідність збільшення земельних ділянок та видобутку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні