Під Волинською ОДА зібралися учасники АТО. ФОТО

1
5
Під Волинською ОДА зібралися учасники АТО. ФОТО
Під Волинською обласною державною адміністрацією зібралися учасники АТО.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Присутні прийшли, аби заявити, що проти немісцевого губернатора Волині. Інші ж прийшли аби особисто побачити новопризначенця. Активісти зазначають, що пробуватимуть потрапити в овальну залу, де анонсували представити губернатора.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в обласний центр Волині приїде президент України Володимир Зеленський, аби представити нового губернатора Волині. Втім пізніше стало ясно, що Зеленського у Луцьку не буде. Замість нього приїхав Перший заступник Керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов. У вівторок, 3 грудня, має відбутися зустріч з керівниками органів влади та місцевого самоврядування.

Під час наради мають представити нового голову Волинської обласної державної адміністрації.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «У Зеленського немає знайомих на Волині», – депутат про губернатора з Донбасу

Нагадаємо, в жовтні Кабінет Міністрів України на виїзному засіданні у м. Маріуполь Донецької області схвалив низку кадрових питань. Зокрема, уряд погодив призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович підписала розпорядження про скликання позачергової сесії. У порядку денному було лише одне питання: «Звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича».

Основним поясненням незгоди депутатів із кандидатурою Погуляйка є те, що він не з Волині. Мовляв, немісцеві голови ОДА не знаходили спільної мови з жителями краю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Думаю – це велика помилка», – Гузь про можливе призначення Погуляйка головою Волинської ОДА

Депутати Луцької міської ради також вирішили звернутися до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що заробив майбутній очільник Волині у 2018 році. ДЕКЛАРАЦІЯ

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Короче прийшло "передове громадянське суспільство" Волині походили люди по площі один одному порозказували анекдоти, пройшла година всі замерзли та пішли у найблищу кав"ярню пити по сто грамів. От і вся робота як ви називаєте передового загону "громадського суспільства" Волині. Впевнений на 100%, що їх туди загнали, нібито виразити недовіру новому голові ОДА.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні