Луцькрада проти губернатора Волині з Донбасу

1
-1
Луцькрада проти губернатора Волині з Донбасу
Луцька міська рада звернеться до Президента України Володимира Зеленського.

Обранці громади проти призначення на посаду голови Волинської ОДА людини з Донбасу.

Про це стало відомо у середу, 30 жовтня, на пленарному засіданні чергової сесії Луцькради.

Депутати мерії вирішили звернутися до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича.

У своєму виступі секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт сказав, що потрібно негайно надіслати це звернення.

«Це питання набуло великого резонансу. Волинська обласна рада прийняла рішення про таке звернення. Давайте підтримаємо позицію наших колег з Волинської облради. Ми маємо досвід, коли деякі призначення були неоптимальними», – сказав Пустовіт.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зазначив, що він переконаний, що на Волині є достойні люди, які можуть претендувати на посаду губернатора.

«Якщо прийде людина, яка вважатиме, що обласний центр Волинської області – це не Луцьк, а Волинськ, то діла не була. Він буде півроку-рік знайомитися з областю, з проблематикою в галузях місцевого самоврядування, з бізнесом. Чи є у нас час, щоб людина, яка не знає проблематики області, витрачала місяці а то й роки на знайомство з областю? У нас є багато інших проблем: соціальних, освітніх. Думаю, що в нас на Волині є людина, яка ознайомлена з цими проблемами», – виступив Поліщук.

Депутат Тарас Шляхтич наголосив на тому, що не потрібно оцінювати людину за тим, звідки вона родом.

«Ми можемо обмежувати представництво людей в співпраці з країною агресором. Я хочу звернути увагу, що позиція фракції «Самопоміч» – підтримати цей проєкт. Але нас бентежить те, що людина окрім силових органів жодного дня не займалася іншою діяльності. Тому менеджерські якості тут підлягають сумніву. Тут ми чистого управлінця не побачимо», – зазначив Шляхтич.

Нагадаємо, у вівторок, 29 жовтня, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович підписала розпорядження про скликання позачергової сесії.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Думаю – це велика помилка», – Гузь про можливе призначення Погуляйка головою Волинської ОДА

У порядку денному було лише одне питання: «Звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича».
Депутати Волинської обласної ради підтримали цей проєкт рішення.

Нагадаємо, у понеділок, 28 жовтня, Кабінет Міністрів України на виїзному засіданні у м. Маріуполь Донецької області погодив призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що заробив майбутній очільник Волині у 2018 році. ДЕКЛАРАЦІЯ

До слова, співзасновник ГР «СВІДОМІ» та продюсер відомого на Волині суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» Тарас Шкітер запросив на інтерв’ю ймовірного голову Волинської ОДА Юрія Погуляйка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ха ха. ви місцеві депутати! що ви зробили для волині! крім своїх зарплат. пустовіта давно треба гнати з крісла
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні