--> Чому волинські депутати проти кандидатури Погуляйка на посаду голови ОДА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому волинські депутати проти кандидатури Погуляйка на посаду голови ОДА

3
3
Чому волинські депутати проти кандидатури Погуляйка на посаду голови ОДА
Депутати Волинської обласної ради пояснили, чому проти призначення Юрія Погуляйка на посаду голови Волинської ОДА.

Про це стало відомо у вівторок, 29 жовтня, на позачерговій 26-їй сесії обласної ради.

Нагадаємо, голова обласної ради Ірина Вахович підписала розпорядження про скликання сесії.

У порядку денному лише одне питання: «Звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича».


Нагадаємо, у понеділок, 28 жовтня, Кабінет Міністрів України на виїзному засіданні у м. Маріуполь Донецької області погодив призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що заробив майбутній очільник Волині у 2018 році. ДЕКЛАРАЦІЯ

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Думаю – це велика помилка», – Гузь про можливе призначення Погуляйка головою Волинської ОДА

До слова, співзасновник ГР «СВІДОМІ» та продюсер відомого на Волині суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» Тарас Шкітер запросив на інтерв’ю ймовірного голову Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

Основним поясненням незгоди депутатів із кандидатурою Погуляйка є те, що він не з Волині. Мовляв, немісцеві голови ОДА не знаходили спільної мови з жителями краю.

«Людина має мати спільну мову з господарським активом. Має бути патріотом краю, обізнаним в специфіці ведення справ на Волині. Потрібна конструктивна співпраця. Ні в нас, ні в держави немає часу на довге вникання в ситуацію, ознайомлення з областю. Кандидатура Юрія Погуляйка - стратегічна помилка уряду», – йшлося у зверненні до Президента.

У документі йдеться також, що у Волинській області є чимало людей, які можуть представляти інтереси Володимира Зеленського на Волині.

«Нам потрібен ефективний менеджер, який зможе налагодити якість і безпечні умови проживання в нашому краї», – прочитала звернення Ірина Вахович.

Так, 45 депутатів із 46-ти зареєстрованих підтримав цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
невже немає місцевих нормальних керівників
Відповісти
Місцеві - це кумовство і мутки, чужий це лише +
Відповісти
"Основним поясненням незгоди депутатів із кандидатурою Погуляйка є те, що він не з Волині. Мовляв, немісцеві голови ОДА не знаходили спільної мови з жителями краю". Тре запитати в того Погуляйка, про його враження від знаходження спільної мови з волинянами, губернаторів - вихідців з Волині. Особливо Клімчука з такими відомими волинянами, як Гузь, Данильчук, Вітів і іже с німі. Бо за так би мовити "процессом" знаходження спільної мови, тоді спостерігала вся Україна, і жителі Донбасу в тому числі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні