Нардеп з Волині вимагає судимого за групове зґвалтування депутата скласти мандат

0
-2
Нардеп з Волині вимагає судимого за групове зґвалтування депутата скласти мандат
Народний депутат України, член депутатської групи «За майбутнє» Ігор Гузь звернувся до нардепа обраного від 153-го виборчого округу на Рівненщині Романа Іванісова з вимогою скласти депутатський мандат через судимість за групове зґвалтування дівчини.

Про це Ігор Гузь, 3 грудня повідомив із парламентської трибуни під час сесійного засідання, – пишуть "Рівенські новини".

«Я бачу Іванісова сьогодні немає в залі, але я точно знаю, що він дивиться наше засідання. Тому, хочу запитати у нього, як йому спалося останні тижні, після того, як було опубліковано усю правду про його минуле, і після того, як він брехав своїм виборцям у очі, що не був судимий за згвалтування. Я також обраний по виборчому окрузі, багато зустрічаюся з людьми, і усі в один голос кажуть – не може бути гвалтівник депутатом і писати Закони. Тому, звертаюся до Романа Іванісова, складіть, будь ласка, свій депутатський мандат. Не ганьбіть парламент…» – зазначив Ігор Гузь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні