Волинянина вдруге зловили п'яним за кермом

1
-1
Волинянина вдруге зловили п'яним за кермом
Волинянина, який не має посвідчення водія, вдруге зловили п'яним за кермом.

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Управління патрульної поліції у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності жителя Рожищенського району, який вдруге за рік сів п'яним за кермо, пише Район.in.ua.

Слухання відбулось 25 листопада, йдеться в постанові суду.

25 жовтня о 17:35 підсудний повторно протягом року в селі Зміїнець Луцького району керував автомобілем марки «Opel Zafira» у стані алкогольного сп'яніння.

В судове засідання чоловік не з'явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи. Будь-яких заяв чи клопотань від нього на адресу суду не надходило.

8 липня постановою Рожищенського районного суду підсудного притягали до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 130 КУпАП на накладали штраф в розмірі 10 200 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами, оскільки відповідного посвідчення чоловік не мав.

Суддя постановив визнати порушника винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.130 КУпАП та накласти штраф в розмірі 20 400 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами.

Також він заплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 384 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То що чекаєте поки когось роздавить?Прав немає,п'яний вже двічі попався-конфіскувати машину і нехай ходить пішки і п'є хоч до с**ачки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні