Зустрічали на колінах: на Рівненщину привезли тіло вбитого на Сході бійця. ФОТО

0
-5
Зустрічали на колінах: на Рівненщину привезли тіло вбитого на Сході бійця. ФОТО
На Рівненщину привезли тіло 26-річного убитого ворожим снайпером захисника України.

Траурний кортеж із загиблим під час виконання бойового завдання військовим зустріли у Гощі, повідомляє РадіоТрек з посиланням а Гощанську районну державну адміністрацію.

Колона проїхала вулицями Застав’я та Незалежності селища Гоща, і через Чудницю, Воскодави та Тучин попрямувала до села Кринички – до Олексія додому.

Маршрутом, де їхав кортеж із тілом загиблого за Україну Олексія Капустяна, люди стояли на колінах. Понад дві сотні гощанців зустріли Героя в райцентрі, схиливши голови.

Про обставини загибелі військового повідомив журналіст Юрій Бутусов:

Олексію - 26 років. Він з Рівненської області, і він був піхотинцем, справжнім робочим війни. Чудовий воїн, що володів різними видами зброї, він був обережним, відповідальним, чудово усвідомлював ризик і грамотно діяв на передовій.

Коли 24-ку вивели на ротацію, Олексій підписав контракт у 8-му батальйоні 10-ї гірсько-штурмової. Він не хотів покидати передній край. 29 листопада Олексій копав окопи на опорному пункті, коли почався обстріл. Ворожий кулеметник прицільно бив по наших позиціях.

На вогонь потрібно відповідати, адже під його прикриттям противник може піти в атаку і застати зненацька. І Капустян піднявся до нашого кулемета і відкрив вогонь у відповідь. Він не знав, що це пастка – і російський снайпер зайняв зручну позицію.иПролунав постіл. Олексій Капустян отримав смертельне поранення...

У Олексія Капустяна, який віддав життя за свободу України, лишилася дружина і 3-річна донька...

З Героєм прощатимуться у понеділок, 2 грудня, об 11.00. Усі небайдужі можуть прийти до його будинку, що у селі Кринички Гощанського району.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні