Волинянин погорів на контрабанді майже 400 кілограмів наркотиків

1
-3
Волинянин погорів на контрабанді майже 400 кілограмів наркотиків
На кордоні зі Словаччиною 29 листопада прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці затримали ватажний автомобіль, в якому знаходилася значна кількість речовини темно-коричневого кольору.

Експрес-аналіз показав, що це героїн, повідомили у прокуратурі Закарпатської області. Вантажівка прямувала на виїзд з України під керуванням волинянина через пункт пропуску «Ужгород».

Проте зважаючи на аналіз ризиків, що серед подібного вантажу можуть перевозитись заборонені речі, прикордонники ініціювали поглиблену перевірку транспортного засобу.

Наразі встановлено, що волинянин намагався незаконно перемістити через митний кордон України речовину темно-коричневого кольору заховану у листи фанери. Згідно документів, вантаж прямував із Києва до Німеччини.

За результатами проведеного експрес-тесту встановлено, що ця речовина містить у своєму складі особливо небезпечний наркотик – героїн. Загалом зі сховків дістали 374 кілограми наркотичної речовини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоч щось експортуємо крім лісу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні