«Міністра» «ДНР» заочно засудили до 12 років позбавлення волі

0
2
«Міністра» «ДНР» заочно засудили до 12 років позбавлення волі
У Костянтинівському міськрайонному суді оголосили заочний вирок донеччанину, який займає відповідальну посаду у терористичній організації “ДНР”.

Упродовж 5 років він активно співпрацює з бойовиками. Про це передає УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

Як повідомили у прокуратурі під час спеціального судового розгляду встановлено, що у листопаді 2014 року 36-річний чоловік, маючи тривалий стаж роботи в органах МНС України, зрадивши присязі, перейшов на бік терористів та був призначений на посаду так званого “міністра у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійного лиха ДНР”.

"З того часу посадовець-зрадник не покинув ряди терористичної організації та продовжує співпрацювати з бойовиками, видаючи злочинні накази щодо діяльності установ і організацій, які перебувають у нього в підпорядкуванні, та вчиняє інші протиправні дії, направлені на порушення конституційних прав громадян України, що проживають на тимчасово окупованій території Донецької області", - йдеться у повідомленні.

Суд визнав голову зазначеного псевдо-міністерства винним за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) КК України та заочно засудив до 12 років за гратами з конфіскацією майна.
Теги: суд, вирок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні