Зарплата від 15 тисяч гривень: назвали топ-5 вакансії на Волині

0
1
Зарплата від 15 тисяч гривень: назвали топ-5 вакансії на Волині
Назвали топ-5 вакансій на Волині, за які платять до 30 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Серед вакансій – робота у різних сферах та напрямках й зарплату за неї, відповідно, теж пропонують різну.

Водій автотранспортних засобів30 000 грн. Міжнародні перевезення. Тривалість рейсу – від 10 днів і більше. Рейси Україна–Польща–Німеччина (відповідно, загрузки).

Звукорежисер 18 000 грн. Із досвідом написання і створення нескладних музичних треків. Комунікабельна людина, яка володіє основними програмами для роботи зі звуком на високому рівні, має художній смак, досвід роботи в колективі та хоче працювати і розвиватися в команді. Основні обов’язки – музичний і звуковий супровід дитячих відеороликів, зокрема казок і сімейних історій.

Начальник відділу18 000 грн. Обов’язки: організація роботи елеваторного господарства, контроль роботи елеваторів, забезпечення виконання бюджетних показників, формування плану сушіння; пошук замовників на послуги елеваторного господарства; ведення переговорів, укладення договорів, контроль дебіторської заборгованості.

Сільськогосподарське підприємство шукає кандидата на заміщення вакантної посади керуючий фермою. Заробітна плата – 15 000 грн. Організовувати виробничо-господарську діяльність ферми, розробляти завдання з виробництва та продажу сільськогосподарської продукції та забезпечувати їх виконання.

Головний бухгалтер15 000 грн. Ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності підприємства, нарахування заробітної плати, здійснення контролю фінансової діяльності (зокрема коштів міського бюджету), облік обладнання та звітність по ньому; знання 1-С Бухгалтерії (8 версія).

Більше інформації щодо вакансій – за телефоном: 067-199-02-68.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні