Коли президент Зеленський приїде на Волинь

0
-4
Коли президент Зеленський приїде на Волинь
Президент Володимир Зеленський приїде з робочим візитом на Волинь.

Це станеться 3-4 грудня. Глава держави представить у Луцьку нового голову Волинської ОДА Юрія Погуляйка. Про це повідомляє Волинь.Правда.

Так, представлення нового очільника Волині Юрія Погуляйка відбудеться, ймовірно, у вівторок чи середу.

Нагадаємо, 28 жовтня Уряд погодив призначення головою Волинської ОДА Юрія Михайловича Погуляйка. Майбутній очільник Волинської ОДА донедавна був на посаді першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації.

Трудову біографію почав дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічної злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області.

Проходив службу на посадах рядового на начальницького складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім – в Національній поліції України.

Згодом працював у податковій міліції Головного управління ДФС у Донецькій області, першим заступником голови Луганської облдержадміністрації.
Теги: президент
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні