--> У Луцьку пільговий електронний квиток діятиме один рік: як поновити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку пільговий електронний квиток діятиме один рік: як поновити

0
-4
У Луцьку пільговий електронний квиток діятиме один рік: як поновити
Луцькі пільговики не стоятимуть у черзі, щоб через рік поновити електронний квиток.

Про це у коментарі власкору ВолиньUA повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов.

Нагадаємо, повідомляли, що пільговий електронний квиток для проїзду в міському транспорті потрібно буде поновлювати кожного року.

«Термін дії пільг на проїзд у громадському транспорті не обумовлений хронологічними межами. Вони діятимуть безстроково, згідно норм закону. Але щороку необхідно буде підтверджувати цю пільгу. Хочу заспокоїти лучан, для підтвердження пільги не треба буде знову стояти у великих чергах, щоб перевірити свій електронний квиток чи отримувати новий. Перевірка буде відбуватися в автоматичному режимі. Можливо навіть без відома самого пільговика. Це стосується як пенсіонерів, так і студентів та учнів», - розповів Володимир Степанов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні