Вчені повідомили, до чого може призвести відмова від картоплі та хліба

0
6
Вчені повідомили, до чого може призвести відмова від картоплі та хліба
Низьковуглеводна дієта здатна спровокувати розвиток хвороб серця.

Вчені з’ясували, що низьковуглеводна дієта здатна спровокувати розвиток хвороб серця, пише портал Цікавості.

Тому виключення з раціону картоплі і хліба загрожує миготливою аритмією та іншими проблемами в роботі серцево-судинної системи.

Учені провели масштабне дослідження, проаналізувавши історії хвороб понад 13 000 пацієнтів американських клінік за їх медичними картами. На основі даних, зібраних у результаті такого дослідження, фахівці зробили висновок про присутній взаємозв’язок між виключенням вуглеводів з щоденного меню і появою проблем в роботі серцево-судинної системи.

Експерти встановили, що відсутність в раціоні картоплі, хліба і каш часто провокувала розвиток миготливої аритмії. Виявлялося порушення нормального серцевого ритму такими симптомами, як запаморочення, відчуття хронічної втоми і проблеми з диханням. Як стверджують кардіологи, низьковуглеводна дієта негативно позначається на стані здоров’я через те, що при такому харчуванні в організм надходить недостатня кількість речовин, що мають протизапальні властивості.

Саме це, надалі, і було причиною появи хвороб серця, приводячи до інсультів та інфарктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні