Учні зняли відео, на якому викладач курить та лихословить

2
-2
Учні зняли відео, на якому викладач курить та лихословить
В одному з училищ на Прикарпатті викладач училища просто під час занять курить та лихословить.

Педагоги стверджують, що про конфлікт учнів та майстра виробничого навчання нічого не знають, а в діях підлітків вбачають провокацію, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

На відео, яке студенти виклали у мережу, видно, як викладач палить на парі. Коли студент зауважив, що має астму, а тому йому важко дихати, викладач відповів, щоб він вийшов.

Студенти розповідають, що майстер курить та лається в приміщенні систематично. "Він поводився не так, як належить викладачу. Він спокійно з кавою міг курити на уроці, зухвало поводився, нецензурно лаявся", - розказує один із хлопців.

Студенти кажуть, що скаржились іншим викладачам, але ті не реагували. Саме тому вони дочекалися моменту, зняли відео та оприлюднили його в соцмережах.

Головний герой відео, майстер виробничого навчання, після цього звільнився. Колегам пояснив, що у розмові з учнями не стримався. Із журналістами спілкуватися не хоче.

Для викладачів те, що відбувалось у майстерні, стало несподіванкою. "Скарг не було. Діти не зверталися", - каже соціальний педагог училища Вікторія Гринишин. Підтримує педагога і психологиня. "Жодних поганих показників не було - щодо майстра. І в групі також виявився здоровий психологічний клімат", - каже психологиня-практикиня училища Лариса Франюк.

Те, що третьокурсник Віталій має астму, в училищі навіть не підозрювали. "Нема в нього астми. Ми підняли документи. На фізкультурі - група підготовки головна. Він абсолютно здоровий", - каже директор ВПУ №13 Мирослав Данилюк.

Хлопець каже, що за потреби покаже документи. Колеги звільненого майстра інцидент називають провокацією "Ми вже зробили висновок, що учень полюбляє цим займатися. Було відео, де він знімає, як ходить по мосту. Він отакі відео полюбляє знімати", - каже психологиня-практикиня Лариса Франюк.

В училищі розпочав перевірку міський департамент освіти. Чиновники спробують з'ясувати, на чийому боці правда і хто винен.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто , якщо всі здорові , то можна курити в приміщенні , на парах і матюкатись?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні