Безплатно і з перших уст: як перейняти досвід топових українців у Луцьку. ВІДЕО

0
-8
Безплатно і з перших уст: як перейняти досвід топових українців у Луцьку. ВІДЕО
У Луцьку вже майже 2 роки існує проєкт Громадянського Руху «СВІДОМІ» під назвою «Школа свідомого громадянина».

Завдяки цьому чимало лучан познайомилися із відомими успішними людьми та отримали порцію корисної і мотиваційної інформації, пише Конкурент.

Детальніше про ініціативу розповіла співкоординаторка проєкту Громадянського Руху «СВІДОМІ» Галина Падалко.


Цей проєкт – це відкриті лекції та публічні інтерв’ю відомих успішних та свідомих людей, під час яких можна почути багато різних крутих думок, порад і життєвих кредо, поставити запитання цим спікерам.

Проєкту вже майже 2 роки. І за цей час у нас було багато успішних спікерів. Таких як генеральна директорка Microsoft Україна Надія Васильєва, телеведучий Андрій Куликов, директорка фонду Олени Пінчук Ольга Руднєва, генеральний директор «Модерн-Експо» Петро Пилипюк та багато інших дуже потужних людей. Вони безкоштовно ділиться своїми факапами і перемогами, аби у присутніх вийшло ще крутіше ніж у них.

«Прокачай свою свідомість, свої скіли та свій світогляд. Отримай порцію натхнення та гоу змінювати світ!», – закликала співкоординаторка проєкту.
Теги: свідомі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні