У місті на Волині посилять заходи безпеки

0
-1
У місті на Волині посилять заходи безпеки
Минулого тижня у Ковелів в будинку Рад з перевіркою побували працівники СБУ. Вони оглянули приміщення і роботу засобів захисту щодо готовності до можливих терористичних нападів.

Про це 4 листопада, на апаратній нараді в мерії повідомив начальник відділу матеріально-технічного забезпечення та охорони міськвиконкому Геннадій Ющик,інформує ПроКовель.

За його словами, після проведення перевірки до міськвиконкому надійшов лист від СБУ у Волинській області, де вказані «недоліки і переконливо рекомендується для забезпечення засобів безпеки на об’єкті, вжити низку управлінських, організаційних заходів, не обмежуючи громадян на вільний доступ до органів влади, посилити пропускний режим в адміністративне приміщення Ковельської міської ради з метою виключення можливості безконтрольного переміщення осіб і недопущення внесення вибухонебезпечних та інших предметів, що можуть становити загрозу здоров’ю і життю працівників».

«Жарти жартами, але вони мають дуже серйозне місце по забезпеченню безпеки тих, хто тут працює», - миттєво відреагував на доповідь свого підлеглого міський голова Олег Кіндер.

Очільник міста звернувся до керуючого справами Володимира Бойка, зокрема, провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з диспетчерами, які чергують на першому поверсі адміністративного приміщення.

Міський голова дав доручення провести додаткову роботу з диспетчерами, зокрема, завести журнал-відвідування. "Зрозуміло, що диспетчери знають працівників в обличчя, знають людей, які постійно по роботі мають зв’язки з нашими відділами в обличчя, але є дуже багато людей, яких вони просто-на просто вперше бачать. Але маємо абсолютне право поуцікавитись хто, куди, і до кого йде і з’ясувати певні моменти для того, аби забезпечити безпеку працівників, які тут переюувають. Це приміщення не прохідна база, не базар якийсь, тут працюють багато людей, і є дуже багато відвідувачів», - зауважив Олег Кіндер.

Також міський голова доручив підготувати розпорядження щодо «ізоляції» третього поверху приміщенні, де розташовані кабінети керівництва міста, зокрема, й його.

«На третій поверсі ми сьогодні можемо повністю забезпечити працівників електронними ключами. Давайте готуйте розпорядження і третій поверх ми можемо повністю закрити», - акцентував очільник міста.

Геннадій Ющик зачитав «алгоритм дій посадових осіб при виявленні терористичного акту».

До слова, уже на кількох поверхах приміщення, в залах засідань і при входах до будинку Рад встановлені камери відеоспостереження для посилення безпеки і диспетчери мають можливість спостерігати за усім, що відбувається в полі їх зору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні