У листопаді на Волині планують реалізувати з аукціонів понад 80 земельних ділянок

0
-2
У листопаді на Волині планують реалізувати з аукціонів понад 80 земельних ділянок
У листопаді 2019 року на Волині заплановано провести двадцять сім земельних аукціонів, на які виставлено право оренди та власності на вісімдесят дві ділянки різного призначення.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Організовують торги органи місцевого самоврядування та Головне управління Держгеокадастру в області.

Потенційним покупцям та орендаторам пропонують наділи у Рожищенському, Ківерцівському, Ковельському, Луцькому, Горохівському, Старовижівському, Ратнівському, Володимир-Волинському, Турійському, Любомльському, Маневицькому, Камінь-Каширському, Локачинському районах, а також у містах Нововолинськ та Ковель.

Так, на аукціон, який організовує Ковельська міська рада, винесено чотири лоти площею 1,85 га, а стартова ціна їх становить 3,1 млн грн.

Ці ділянки пропонують для продажу у власність і призначені для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних
будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Також у листопаді на торгах реалізовуватимуть право оренди на 78 ділянок комунальної та державної власності різного призначення.

Переважно – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерської діяльності. Їх площа – 1085 га, а загальна
стартова ціна річної оренди становить 1,6 млн грн.

Зазвичай, в ході аукціонів стартова ціна відчутно зростає і це дозволяє бюджетам, особливо місцевим, отримувати додаткові кошти на розвиток.

Уся інформація про земельні торги та лоти, які виставлені на них, є відкритою та розміщена на сайті Держгеокадастру України у рубриці «Земельні аукціони».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні