У волинському місті стартував опалювальний сезон

0
4
У волинському місті стартував опалювальний сезон
Зранку у понеділок, 28 жовтня, підприємство теплових мереж Володимира-Волинського розпочало запуск котелень і подачу тепла споживачам.

Як розповів директор підприємства Сергій Коба, станом на 12 годину запущена найбільша котельня по вулиці Старицького, повідомляє "Буг".

"Подаємо тепло в багатоповерхівки і заклади соціальної сфери. Раніше, нагадаю, тепло було подано у басейн та лікарню. Будемо старатися, щоб до кінця дня у всьому місті було подано тепло до споживачів", – розповів Коба і зазначив, що завдання "Володимир-Волинськтеплокомуненерго" – поставити тепло до будинку.

Далі, якщо виникають проблеми з системою опалення, то їх повинен вирішувати балансоутримувач будинку: Управляюча компанія, ОСББ або ЖБК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні