Уряд не підтримав пропозицію волинських нардепів виділити кошти на порятунок Шацьких озер

1
4
Уряд не підтримав пропозицію волинських нардепів виділити кошти на порятунок Шацьких озер
Уряд не підтримав пропозицію волинських нардепів виділити кошти (33 мільйони гривень) на порятунок Шацьких озер.

Про це йшлося під час пленарного засідання 25 сесії Волинської обласної ради 24 жовтня, повідомляє ІА "Волинські новини".

Народний депутат Ірина Констанкевич повідомила, що нардепи, делеговані від Волині, наполягають на врахуванні волинської тематики у державному бюджеті на наступний рік. Так, вони висували пропозиції щодо збільшення медичної субвенції у сфері орфанних захворювань, гемодіалізу, цукрового діабету, трансплантології та лікування закордоном. Врахували пропозиції волинських аграріїв про підтримку низки аграрних програм, зокрема щодо здешевлення кредитів для селян, відстоювання національного сільськогосподарського виробника, підтримку кредитів на велику рогату худобу тощо.

Міцно стоять нардепи від Волині і на захисті Шацьких озер. Зокрема, пропонували виділити 33 мільйони гривень з державного бюджету на здійснення природоохоронних заходів на Шацьких озерах. На жаль, уряд не дослухався до пропозиції та не врахував її.

Аналогічно уряд не підтримав повною мірою пропозицій щодо молодіжних кредитів. Ірина Констанкевич запевнила, що переговори з урядом і міністерствами будуть категоричними, а позиція волинських нардепів послідовною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На хор Верьовки гроші знайдуться. Торік вони отримали 47млн.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні