У Луцьку загубився 7-річний хлопчик. ФОТО

1
7
У Луцьку загубився 7-річний хлопчик. ФОТО
У вівторок, 8 жовтня, близько 19 години, у поліцію зателефонувала стурбована жінка та повідомила, що її онук мав чекати її на зупинці біля однієї зі шкіл, по проспекту Відродження.

Однак у встановлений час хлопця там не знайшла. Самостійні пошуки результатів не дали, - йдеться на "Фейсбуці" патрульної поліції Волині.

Тим часом, дитина помилково сіла в один з тролейбусів та потрапила аж на вулицю Даньшина, в іншому кінці міста. Саме тут, на кінцевій зупинці, школяра помітив 18-річний студент одного з луцьких училищ.

Поспілкувавшись з заплаканим хлопцем, він з’ясував, що той має записаний номер мобільного бабусі та зателефонував жінці. Більше того, він сам привіз онука до бабусі, на проспект Відродження. Тут їх уже чекали і щаслива жінка, і працівники поліції.

"Спасибі 18-річному студентові одного з луцьких училищ, бо якби не він, невідомо, що б сталось з 7-річним хлопчиком уночі", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні