На Волині новачки «варилися» з професіоналами. ФОТО

0
-3
На Волині новачки «варилися» з професіоналами. ФОТО
У п’ятницю, 4 жовтня, в селі Зміїнець Луцького району відбувся Х обласний фестиваль «Заяви про себе і свою професію», організований у рамках свята «Бурштинова осінь».

До участі в заході долучилися представники Волинської обласної служби зайнятості на чолі із заступником директора Волинського обласного центру зайнятості (ВОЦЗ) Тарасом Семенюком, інформує відділ інформаційної роботи ВОЦЗ.

Аби заявити про себе, на фестивалі зібралися понад двадцять професійно-технічних і вищих навчальних закладів області. Обмінювалися досвідом і провідні спеціалісти, які успішно реалізовують власні справи. Свої вміння показали флористи, швачки, перукарі та кулінари-початківці, чиї старання оцінювали почесні члени Асоціації кулінарів України.



Організатор свята – волинський ресторатор Михайло Наход – подякував кожному, хто долучився до організації та проведення заходу, а також побажав усім добра, довгоочікуваного миру, знайти себе на рідній землі та працювати на благо своєї держави.

Заступник директора Волинського обласного центру зайнятості Тарас Семенюк у вітальному слові подякував організатору за запрошення та зазначив: «Пам’ятаю цей фестиваль, коли його десять років тому проводили ще на вулиці Винниченка в Луцьку. Дякую, що підвищуєте престижність робітничих професій, що ви, як професіонал своєї справи, ділитеся досвідом із молодими людьми, а ваш соціально відповідальний бізнес справді приносить благо Україні».

Від імені директора ВОЦЗ Романа Романюка мовець вручив Михайлу Находу подяку.

Тим часом фахівці Луцького міського центру зайнятості ознайомлювали гостей «Бурштинової осені» з послугами служби зайнятості, проводили профорієнтаційне тестування з молоддю, розповідали про затребувані на ринку праці спеціальності та найактуальніші вакансії в обласному центрі Волині.

Упродовж дня учасники та гості свята спостерігали за різноманітними майстер-класами, частувалися кулінарними шедеврами на будь-який смак, ознайомлювалися з напрацюваннями професійно-технічних коледжів, спілкувалися з представниками закладів ресторанного господарства, могли придбати прекрасні букети від майстрів-флористів та вироби народних умільців.

Вироби та страви оцінювали члени журі, а згодом визначили і нагородили кращих серед кращих.

За словами організаторів, фестиваль не відбувся б без підтримки влади. Зокрема, вони висловлюють вдячність народному депутату України В’ячеславу Рубльову, адже він один із тих, хто посприяв організації фестивалю та виступає за збереження закладів
професійно-технічної освіти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні