На Волині буревій позривав дахи з будинків

0
-3
На Волині буревій позривав дахи з будинків
На Ківерцівщині через шквальний вітер люди залишилися без даху.

Про це повідомляє газета "Волинь".

Так, через буревій, який пронісся в Ківерцівському районі з 30 вересня на 1 жовтня, було пошкоджено частково покрівлі 4 житлових будинків, а також 4-х господарських споруд у селах Суськ та Словатичі Ківерцівської ОТГ.

На ліквідацію наслідків негоди від буревію необхідно близько 70 листів шиферу. Загалом працює місцева комісія, яка обчислить розмір завданих стихією руйнувань та потреби у шифері для відновлення пошкоджених дахів.

"Внаслідок шквального вітру і сильної грози попадали дерева, які пошкодили лінії електропередач, покрівлі житлових будинків та господарчі споруди у Суську та Звозах. Найбільше постраждали Словатичі.

Ми власними силами та при допопозі рятувальників чистили завалені поваленими деревами дороги в селах. Практично скрізь бригади електриків відновили світло. Станом на 10 год тільки одна вулиця не має світла", - розповідає в.о. голови Суського старостинського округу Ківерцівської ОТГ Юрій Самолюк.

Фото на головній - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні