--> У місті на Волині вдруге за два тижні горіла споруда | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині вдруге за два тижні горіла споруда

0
7
У місті на Волині вдруге за два тижні горіла споруда
У Камені-Каширському вдруге за два тижні горіла господарча споруда.

У поліції порушили провадження за ознаками підпалу, інформує Волинська правда.

Як повідомив головний інспектор Камінь-Каширського РВ У ДСНС України у Волинській області Роман Багнюк, 17 вересня близько 15 години загорілась господарська споруда з блоків на вулиці Волі. Рятувальники 8-ої ДПРЧ міста Каменя-Каширського ліквідували пожежу вже через 10 хвилин після надходження повідомлення до служби порятунку.

Завдяки тому, що сусіди вчасно побачили загоряння та оперативно спрацювали вогнеборці, будівля зазнала порівняно незначних пошкоджень – вигоріла незначна площа перекриття.

Ця ж будівля горіла вранці 2-го вересня. Тоді вогонь частково знищив перекриття споруди, будівельну плівку, балки і крокви.

Від господарів будівлі до Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення, що в приміщенні виявлено сліди підпалу.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, попередньо встановила, що невідома особа проникла в будівлю та здійснила підпал.

«За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Поліцейські проводять всі необхідні заходи з метою встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення та притягнення їх до відповідальності», – повідомила Надія Шумік, інспектор сектору моніторингу Камінь-Каширського відділу поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні