У педколеджі на Волині відбулося ювілейне свято Першого дзвоника

0
6
У педколеджі на Волині відбулося ювілейне свято Першого дзвоника
У коледжі відбулося ювілейне 80-те свято Першого дзвоника.

Святкова лінійка розпочалася з віршованих слів ведучих. Під оплески запросили першокурсників, які, за традицією, пройшлися з кураторами під вишитими рушниками, – повідомили на офіційному сайті ВКНЗ "Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А. Ю.Кримського"

Зустрічали: 1-А з керівником групи Шахраюком Богданом Степановичем, 1-Б з керівником групи Зілюк Наталією Володимирівною, 1-В з керівником групи Лахманець Тетяною Володимирівною, 1-Г з керівником групи Черничинець Аллою Улянівною, 1-О з керівником групи Вітрук Ольгою Ананіївною, 1-Т з керівником групи Цибульською Оленою Валеріївною, 1-Р з керівником групи Подворнюк Ольгою Олександрівною, 1-Є з керівником групи Левицькою Аліною Анатоліївною, 1-Д з керівником групи Сєровою Людмилою Віталіївною

Відкрив свято директор коледжу Микола Григорович Савельєв Державним Гімном України.

Кращі студенти коледжу Драголюк В’ячеслав та Кобак Оксана поклали квіти до меморіальної дошки героям Небесної Сотні.

Урочиста лінійка з нагоди початку нового навчального року завершилась святковим флешмобом, до 80-річчя коледжу та Державним Гімном України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні