--> «Популяризація українського – це правильна річ», – луцький громадський діяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Популяризація українського – це правильна річ», – луцький громадський діяч

0
-1
«Популяризація українського – це правильна річ», – луцький громадський діяч
Сьогодні, на святкуванні Дня Незалежності, Тарас Шкітер розповів, чому зараз це свято особливо важливе, пише "Конкурент".

З його слів, святкування Дня Незалежності України нині дуже важливе, адже варто пам’ятати, що незалежність далася українцям непросто.

«Сьогодні у Луцьку відбувалося кілька заходів – хода, велопробіг, флешмоб. Від Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого я є спільно з Андрієм Покровським, були представники, які брали участь у велопробігу, адже ми підтримуємо активний спосіб життя. Нам приємно, що є такі акції – це дуже круто. Всі заходи, які сьогодні відбуваються, мені подобаються. Популяризація українського – це правильна річ», – зауважив Тарас Шкітер.

На запитання, що для нього є незалежність, відповів:

«Незалежність не здобувається один раз. Незалежність захищається щороку, щодня. Це те, що дуже важко отримати, і надзвичайно легко втратити. Популяризація і святкування Дня Незалежності дуже потрібна. Ми маємо сьогодні святкувати, оскільки це вистраждана незалежність! Про неї потрібно пам’ятати, цінувати тих, хто її для нас здобув і захищає її нині», – відповів співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні