77-річний лучанин подолав 60-кілометрову дистанцію на міжнародних змаганнях

0
0
77-річний лучанин подолав 60-кілометрову дистанцію на міжнародних змаганнях
Працівник спорткомплексу Луцького національного технічного університету Федір Федорович Артюк зайняв І-ше місце у змаганнях із бігу на 60 метрів серед категорії 50-80+, що відбувалися в рамках ІІІ-го Міжнародного фестивалю літньої Сеньйоріади «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ ЗАРАДИ ЗДОРОВ’Я».

Про це повідомили на сайті ЛНТУ.

У свої сімдесят сім Федір Федорович в прекрасній формі – він не лише з легкістю випередив суперників, але й показав найвищий результат серед учасників-чоловіків у бігові на коротку дистанцію. Проте, на цьому наш «вічний спортсмен» вирішив не зупинятися і продемонстрував неймовірну вправність у змаганнях «Універсальний спортсмен», де він віджимався, підтягувався, а також згинав та розгинав тулуб.

Загалом Фестиваль літньої Сеньйоріади проводиться в Луцьку уже втретє. Беруть участь у ньому люди поважного віку – від 50 років і старші, – які належать до Університетів третього віку України та закордону, територіальних центрів соціального обслуговування, громадських організацій. Цього року до Луцька приїхали гості із Польщі, Туреччини, Словаччини, а також багатьох українських міст.

Своїм прикладом Федір Артюк демонструє, чого варто прагнути у поважному віці та як робота над собою допомагає здобувати високі результати. Луцький НТУ гордий тим, що в його стінах працюють такі люди. Ви прекрасний взірець для молоді.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні