У Луцьку пропонують створювати дерев′яні скульптури на місцях зрізаних дерев

1
0
У Луцьку пропонують створювати дерев′яні скульптури на місцях зрізаних дерев
У Луцьку пропонують створювати дерев′яні скульптури на місцях зрізаних дерев. Такі скульптури могли б стати чудовою альтернативою у випадках, коли місцеві мешканці просять зрізати старі аварійні дерева.

Таку ідею запропонував депутат Луцької міськради Сергій Шкода.

Обранець громади розповів, що про створення дерев′яних скульптур на місцях зрізаних дерев у місті розмовляв з Іллею Липкою, який організував у Луцьку перший в Україні міжнародний фестиваль зі змагань скульпторів на бензопилах "Korsak carving fest".

"Роботи скульпторів дійсно вражають, лучанам варто скористатися нагодою і побачити, які шедеври створюють зі звичайних дерев′яних зрубів. Такі скульптури могли б стати чудовою альтернативою у випадках, коли місцеві мешканці просять зрізати старі аварійні дерева. Замість них окрасою Луцька могли б ставати нові дерев′яні витвори мистецтв, при умові збереження основи стовбура до півтора-двох метрів висотою", – висловив пропозицію Сергій Шкода.

Депутат розповів, що Ілля Липка підтримав ідею про те, що створення таких дерев′яних скульптур у різних локаціях Луцька могло б стати родзинкою міста, привабливою для туристів.

Сергій Шкода поділився цією ідеєю з першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом, і за його словами, у міськраді планують обговорити можливість практичного втілення ідеї.

Депутат Сергій Шкода з Іллею Липкою обговорюють ідею
Депутат Сергій Шкода з Іллею Липкою обговорюють ідею
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класна ідея
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні