Волинські поліцейські перемогли у чемпіонаті з міні-футболу серед правоохоронців

0
1
Волинські поліцейські перемогли у чемпіонаті з міні-футболу серед правоохоронців
У Луцьку відбувся чемпіонат Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» з міні-футболу, приурочений 28-річниці Дня Незалежності України.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

У чемпіонаті взяли участь дев’ять команд. За першість змагалися команди ГУНП в області, Управління служби безпеки України у Волинській області, Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, Луцького прикордонного загону, Волинської митниці ДФС, Управління патрульної поліції у Волинській області, Департаменту муніципальної варти Луцької міськради, Управління держспецзв’язку, та військової частини 1141 Національної гвардії України.

За результатами фінальних ігор перше призове місце виборола команда Головного управління Національної поліції у Волинській області. Друге місце дісталося Управлінню служби безпеки України у Волинській області та третє місце посіла команда військова частина 1141 Національної гвардії України.

Футбольна гра відбулась на спортивних майданчиках Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні