Лучанка підкинула сміття під паркан сусідам. ФОТО

0
0
Лучанка підкинула сміття під паркан сусідам. ФОТО
У Луцьку інспектори муніципальної варти під час чергування виявили жінку, яка викидала сміття під паркан приватного будинку, що на вулиці Маковського, 6.

Про це інформує департамент муніципальної варти на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Сама ж порушниця проживає на вул. Маковського, 2. За порушення Правил благоустрою міста Луцька на громадянку складено протокол про адміністративне правопорушення згідно ст. 152 КУпАП, який буде передано для розгляду адміністративній комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради. Дана стаття передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 340 до 1700 гривень", - йдеться у повідомленні.

З громадянкою проведено профілактичну бесіду та попереджено про недопущення засмічення територій загального користування.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні