У Луцьку тимчасово дозволять їздити перехрестям, аби протестувати новий асфальт

0
3
У Луцьку тимчасово дозволять їздити перехрестям, аби протестувати новий асфальт
У Луцьку на перехресті вулиць Ківерцівська та Карпенка-Карого ремонтні роботи підходять до завершального етапу.

Днями дорогу відкриють для проїзду, - про це повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Капремонт дорожнього покриття на перехресті вулиць Ківерцівська-Карпенка-Карого – викладено нижній шар асфальту, здійснено повну заміну комунікацій. Днями дорогу відкриють для проїзду, щоб перевірити нижній шар на відсутність можливих просадок. Близько місяця автомобілі їздитимуть асфальтною основою, таким чином тестуючи її, адже на цьому перехресті дуже важливо дотриматись усіх технологічних нюансів – після заміни комунікацій грунт може просідати і підрядник усуне такі випадки", - йдеться у дописі.

Далі, за словами Григорія Недопада, буде викладено середній та верхній шари асфальту.

"Процес займе чимало часу, зате результат матиме найвищу якість, щоб цей відрізок дороги більше не турбував лучан і надійно слугував упродовж багатьох років", - додає посадовець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні