На Волині шукають господарів для врятованої собаки без лапок

0
-2
На Волині шукають господарів для врятованої собаки без лапок
У Володимирі-Волинську у ветеринарній лабораторії перебуває собака, якій врятували життя волонтери. Тварину привезли з Нововолинська з травмованими задніми лапками, якій їй потім ампутували. Дев’ять місяців собакою опікуються працівники лабораторії. Умов для утримання немає. Для чотирилапої шукають господарів.

Зворушливу історію про собачку Мусю розповіла у групі Загублені та знайдені тварини у Фейсбуці Світлана Зінчук-Артисюк.

Тварину жінка побачила у ветеринарній лабораторії у Володимирі-Волинську. Розповідає, собаку з травмованими задніми лапками привезли з Нововолинська, так як при лабораторії працює веткабінет.

З розповіді пані Світлани, ветлікар зробив все можливе, але лапки врятувати не вдалося, Мусі їх ампутували. Волонтери з Нововолинська обіцяли забрати собачку після її одужання, втім минуло вже дев'ять місяців, а Муся досі перебуває у лабораторії. Умов для утримання там немає, вона проживає у підсобному приміщені.

Тепер вона нікому непотрібна стала, все лягло на плечі ветлікаря і працівників, які там працюють. Вони годують собаку, кожного дня вигулюють.

"Мусю там всі люблять, але їй потрібно більше уваги і відповідне житло, вона дуже розумна і весела. У приміщені собачка повзає, а на вулиці гуляє з коляскою. Коли я привожу тварин до лікаря,то завжди заходжу до Мусі, а сьогодні погуляли з нею, як вона раділа, без сліз на це дивитися неможна", – ділиться пані Світлана.

Небайдужих волинян просять допомогти тварині, можливо знайдеться людина, яка забере собаку собі, і подарує їй щасливе життя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні