У Луцьку чоловік зі зброєю розкладав закладки наркотиків. ФОТО

0
-3
У Луцьку чоловік зі зброєю розкладав закладки наркотиків. ФОТО
У Луцьку патрульні з нацгвардійцями затримали молодика, який розладав наркотики.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волинської області.

Учора ввечері екіпаж роти тактико-оперативного реагування отримав повідомлення від пішого наряду нацгвардійців, що по проспекту Грушевського виявлено підозрілу особу.

При перевірці у 20-річного хлопця виявили предмет, схожий на зброю, та пристрій для куріння наркотичних засобів зі згортком порошкоподібної речовини, схожої на наркотичну.

Затриманий громадянин повідомив патрульним, що напередодні розкладав закладки зі згортками із порошкоподібною речовиною в різних районах міста. Згодом, спільно зі слідчими, їх виявили на вулицях Гулака-Артемовського, Ківерцівській, Привокзальній та інших – загалом виявили 6 згортків. Для проведення подальших слідчих дій його доставили в міськвідділ.

Ще одного підозрілого чоловіка виявили на бульварі Дружби Народів, близько 23 години. При перевірці у нього знайшли поліетиленовий пакет з зеленою речовиною рослинного походження, попередньо, канабіс. На місце події викликано слідчо-оперативну групу та забезпечено охорону місця події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні