На Волині рятувальники виявили паліїв стерні. ФОТО

0
0
На Волині рятувальники виявили паліїв стерні. ФОТО
У п'ятницю, 2 серпня, рятувальники спільно з представниками екологічної інспекції та журналістами провели інформаційний рейд у місцях збирання врожаю у Іваничівському районі.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС у Волинській області.

Рятувальники провели інструктажі з працівниками фермерського господарства «Велес-М» у селі Грибовиця, СВК «Перемога» в селі Радовичі, під час яких нагадали вимоги пожежної безпеки під час жнив та оглянули протипожежний інвентар на зернозбиральній техніці.

Під час проведення рейду працівники ДСНС нагадали громадянам , що основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації комбайнів, машин та агрегатів, а також випалювання стерні та післяжнивних залишків.

Інформуючи власників земляних ділянок у селі Біличі та Заболотці про вимоги пожежної безпеки під час жнив, рейдова група застерегли від спалювання стерні та післяжнивних залишків, а також нагадали про відповідальність за такі дії відповідно до чинного законодавства.

Під час рейду виявили 3 громадян які спалювали післяжнивні залишки й за такі дії були притягнені до адміністративної відповідальності за ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні