У Луцькраді поки не голосуватимуть за скандальне будівництво

0
0
У Луцькраді поки не голосуватимуть за скандальне будівництво
Депутати Луцької міської ради вирішили поки не розглядати проект рішення про будувництво багатоповерхового житлового будинку в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка.

Про це стало відомо у середу, 31 липня, на пленарному засіданні чергової 60-ї сесії Луцькради.

До слова, вранці під Луцькою міською радою організували мітинг проти будівництва багатоповерхового житлового будинку в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної річки Омелянівка.

Нагадаємо, у серпні минулого року депутати дали дозвіл на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка будувати багатоповерховий житловий будинок.

У червні 2019 року надійшла заява від директора ТзОВ «Ремторгпостач» ЛТД Мельничука В.П. з вимогою призупинити розгляд питання погодження детального плану вищезазначеної території у зв’язку з незгодою будівництва багатоповерхового житлового будинку на орендованій ТзОВ «Ремторгпостач» земельній ділянці на якій знаходяться об’єкти нерухомості у приватній власності.

У цьому ж місяці було зареєстровано публічне звернення громадян, мешканців вулиць Степана Кривенького, Попова, Берестової з незгодою щодо будівництва багатоповерхових будинків в цьому районі.

Усі заяви та звернення проти будівництва винесли на розгляд постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту. Комісія доручила начальнику управління містобудування та архітектури надати на наступне засідання комісії інформацію чи не суперечить проект рішення генеральному плану міста, чи не порушено прав громадян, які проживають на цій території.

За словами розробників детального плану території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівна ПП «ТОЛА», питання будівництва на сусідній ділянці багатоповерхового житлового будинку було узгоджено з орендарем земельної ділянки.

Під час сесії секретар Луцької міської ради сказав, що начальник управління містобудування та архітектури запропонував зняти питання про дозвіл на будівництво на опрацювання. А відтак питання сьогодні розглядати не будуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні