У будинки лучан не вдалося повернути гарячу воду. СПИСОК ВУЛИЦЬ

1
-1
У будинки лучан не вдалося повернути гарячу воду. СПИСОК ВУЛИЦЬ
У Луцьку через проблеми на мережі не вдалося відновити послугу з гарячого водопостачання споживачам центральних теплових пунктів на проспекті Соборності, 44-а (ж/б на вул. Кравчука, 38, 40, 42, 44, 48, проспекті Соборності, 38, 38-а, 40, 42, 42-а) та вул. Домни Гордіюк, 10 (ж/б на вул. Домни Гордіюк, 2, 4, 4-а, 8, 10, 12).

Про це повідомила прес-служба "Луцьктепла".

Нагадаємо, у вівторок, 29 липня, у Луцьку через прорив на тепломережі мешканці двох вулиць Луцька залишаться без гарячої води

Працівниками ДКП "Луцьктепло" здійснюються роботи з погодження проведення земляних робіт, після яких буде здійснено розкопки та проведено належні роботи.

Про відновлення послуги буде повідомлено додатково.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це однозначно не "проблеми мережі", а проблеми Луцьктепло і НЕ виконання документальних угод договорів. Може хтось був попереджений завчасно про відсутність води?
До речі, список вулиць де не відновлене гаряче водопостачання не повний, ще є Відродження, Молоді і початок Соборності (початкові номери)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні