На одній з вулиць Луцька утворилося провалля

0
5
На одній з вулиць Луцька утворилося провалля
У Луцьку поблизу будівництва на вулиці Сільській, 23 утворилося провалля.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у "Фейсбуці".

До департаменту муніципальної варти, через лінію оперативного реагування Луцької міської ради "15-80", надійшло звернення щодо провалля, котре утворилося поблизу проведення будівництва по вул. Сільська, 23.

Виїхавши на місце, муніципали дізнались, що на території загального користування виконувались земляні роботи без відповідного дозвільного документа (ордера), під керівництвом заступника директора ПП "Техноекобуд".

На відповідальну особу було складено адміністративний протокол відповідно до ст.152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка, власне, і визначить міру покарання за дане правопорушення.

Варто зауважити, що у відповідності до Правил благоустрою міста Луцька, для проведення будь яких земляних робіт на території міста необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради для отримання безкоштовного ордеру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні