--> У Луцьку вшанували пам’ять жертв Другої світової війни. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку вшанували пам’ять жертв Другої світової війни. ФОТО

0
2
У Луцьку вшанували пам’ять жертв Другої світової війни. ФОТО
19 липня у Луцьку вшанували 75-ту річницю визволення Волинської області від нацистських загарбників.

Під час Другої світової війни багато волинян загинули на фронтах, були важко поранені або закатовані у концтаборах, вивезені на примусові роботи.

Вшанувати пам'ять усіх, хто постраждав під час Другої світової війни, та ветеранів, які виборювали перемогу, на меморіальний комплекс “Вічна Слава” прийшли виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, представники обласної влади, ветерани війни, представники духовенства, підприємств, установ, організацій, лучани, родичі яких постраждали у роки війни, – повідомляє прес-служба Луцької міськради.

Священослужителі УПЦ КП відслужили панахиду в пам'ять про жертви Другої світової війни. Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих за цілісність і незалежність України та поклали квіти до пам’ятного знаку “Поранений солдат”.

“Сьогодні ми вшановуємо тих солдатів, які загинули під час визволення Волинської області у роки Другої світової війни. Вони віддали своє життя, захищаючи цілісність держави. На жаль, історія повторюється, і зараз українцям знову доводиться боротися за свою землю, адже агресор окупував Кримський півострів та частину Донецьої та Луганської областей. У Луцьку ветеранів, які були учасниками визволення нашої області, залишилося вже зовсім мало. Вони вистояли у тій страшній війні, здобули перемогу, і за це їм величезна подяка”, - звернувся до присутніх секретар міськради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні