--> У Ковелі будують водогін стратегічного значення для мешканців міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі будують водогін стратегічного значення для мешканців міста

0
-3
У Ковелі будують водогін стратегічного значення для мешканців міста
П’ятдесят другу річницю заснування Ковельського Управління водопровідно-каналізаційного господарства ознаменовано початком втілення грандіозного проекту реконструкції водогону, який має стратегічне значення для забезпечення водою мешканців нашого міста, так як являється основним у системі водопостачання.

Цей водогін з’єднує свердловини, розташовані в поймі р. Турія із станцією другого підйому, спорудами очистки та підготовки води на вул. Геологів в м. Ковелі, – повідомляє "Ковельводоканал".

Матеріал труб водогону майже ровесник Водоканалу, повністю відамортизований, має значні корозійні ушкодження.

Загальна вартість реконструкції водогону становить близько 20 млн. гривень. Кошти на проект першої частини реконструкції виділено з місцевого бюджету за ініціативи УВКГ «Ковельводоканал» та сприяння Ковельського міськвиконкому.

З початку поточного тижня розпочато роботи по реконструкції першої частини водогону, починаючи від дальньої 11-ї свердловини. Протяжність труб, що підлягає заміні на першому етапі, - 3067 м.п., загальна кошторисна вартість робіт та матеріалів - 4,559 млн. гривень.

У найближчі роки планується виконати заміну решти труб водогону, вартістю близько 15 млн. гривень.

Завершення робіт по проекту дозволить зменшити понаднормативні втрати води, призведе до економії енергоресурсів, покращить якість питної води.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні