--> У Луцьку просять впорядкувати режим роботи світлофора на перехресті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку просять впорядкувати режим роботи світлофора на перехресті

1
0
У Луцьку просять впорядкувати режим роботи світлофора на перехресті
Лучанин просить впорядкувати режим роботи світлофора на перехресті Відродження - Загородня, і намалювати пішохідний перехід.

Відповідну петицію зареєстрував 19 липня Микола Гончарук.

У тексті петиції лучанин наголошує на проблемі відсутності пішохідного переходу на перехресті Відродження - Загородня, та неправильно налаштованому режимі роботи світлофора. Зокрема, акцентує увагу на основному: відсутність пішохідного переходу, розміщення світлофора блокує виїзд машин з Загородньої наліво, додаткова секція світлофора не має жодної потреби, тільки ускладнює рух. Вказуючи направо, секція працює разом з червоним світлом, зобов'язуючи надати перевагу іншому транспорту. При цьому зустрічний транспорт по ПДР повинен уступити дорогу рухаючомуся в зустрічному напрямку, по стрілці направо. Виникає суперечлива ситуація, коли обидва напрямки мають дати дорогу зустрічним. На думку лучанина наявність світлофора в тому місці, без пішохідного переходу не має ніякої потреби.

Автор петиції свої прохання та зуваження обґрунтовує так: вулицею Загородній щодня рухаються тисячі людей. Тротуари закінчуються впираючись в дорогу і нема переходу через Відродження. Найближчий перехід - 100м в сторону дитячої лікарні. Незручність в тому, зам словами лучанина, що саме тут потік людей найбільший і люди не хочуть давати коло більше 200 метрів, йдуть прямо через дорогу. Це місце аварійно небезпечне.

"Не зрозуміло чому при такому плануванні вулиць та тротуарів тут нема переходу?", – зазначає автор петиції.

Він пропонує на цім місці або створити додатково перехід, або перенести той, що розташований далі – на перехрестя: "Людям має бути зручно, а благоустрій має створюватись в першу чергу для зручності та безпеки людей", – наголошує. Також автор петиції просить розглянути доцільність розміщення світлофору в цьому місці, або впорядкувати його режим так, щоб усунути вищевказані проблеми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нас багато таких "хворих" світлофорів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні